Amstelveen, 24 oktober 2014 – KLM serveert vanaf 26 oktober tot 22 januari 2015 maaltijden van de Nederlandse topchef Richard van Oostenbrugge in de World Business Class op de vluchten vanuit Amsterdam.
KLM biedt al jaren maaltijden aan in de World Business Class die zijn ontwikkeld door toonaangevende Nederlandse chef-koks. Door samen te werken met topchefs en sommeliers blijft KLM investeren in de service aan boord. Eerder werden maaltijden aan boord geserveerd van Sergio Herman, Richard Ekkebus, Jonnie Boer en Mario Ridder.
Richard van Oostenbrugge begon zijn carrière in Gstaad in Zwitserland en wordt geprezen voor zijn beheersing van de strenge Franse techniek. Eind 2011 startte Van Oostenbrugge een nieuw avontuur in het vijfsterren deluxe hotel De L’Europe als Executive Chef van Restaurant Bord’Eau (**). Richard is benoemd als Chef van het Jaar 2014 door Gault Millau. “Creatief koken met de mooiste ingrediënten” is de stijl die Richard het beste typeert.