donderdag , 19 september 2024

Check Six nieuwe brandstofleverancier voor Lelystad Airport

Lelystad Airport heeft via een openbare aanbesteding een nieuwe brandstofleverancier aangesteld: het Belgische bedrijf Check Six. Dankzij dit nieuwe contract blijft de levering van vliegtuigbrandstof op de luchthaven gewaarborgd, wat betekent dat piloten en luchtvaartmaatschappijen ongestoord kunnen blijven tanken en vliegen.

Continuïteit verzekerd

Met de komst van Check Six is er geen onderbreking in de brandstofvoorziening, waardoor Lelystad Airport zijn reputatie als belangrijkste Nederlandse luchthaven voor general aviation blijft behouden. De aanbesteding heeft ervoor gezorgd dat de luchthaven klaar is voor de toekomst, met betrouwbare brandstofleveringen die essentieel zijn voor de dagelijkse activiteiten van vliegscholen, zakenjets en privévliegtuigen.

Vertrek van Shell

De vorige leverancier, Shell, besloot eerder dit jaar te stoppen met de levering van brandstof op Lelystad Airport vanwege tegenvallende commerciële resultaten. Door de succesvolle aanbesteding en de aanstelling van Check Six is de overgang soepel verlopen, en blijft de luchthaven volledig operationeel voor de kleine luchtvaart zonder dat de gebruikers hinder ondervinden.