dinsdag , 17 september 2024

Pilatus ontvangt prestigieuze Living Legends of Aviation Award

Pilatus, met CEO Markus Bucher aan het roer, heeft een belangrijke prijs gewonnen tijdens de “Living Legends of Aviation Europe Awards”. Het team van Pilatus is trots op deze bijzondere erkenning.

Pilatus bekroond voor innovatie

Het evenement vond plaats in het Scalaria Event Resort aan de Wolfgangsee in Oostenrijk. Hier worden bedrijven en personen geëerd die grote bijdragen hebben geleverd aan de luchtvaart en ruimtevaart. Pilatus kreeg de “Sam B. Williams Technology Award” voor hun inspanningen om topklasse vliegtuigen te produceren. Gregg G. Williams, CEO van Williams International, reikte de prijs uit.

Tijdens de ceremonie werd een video vertoond over de successen van Pilatus, met als voice-over Morgan Freeman. Markus Bucher reageerde enthousiast: “Deze prijs erkent ons harde werk en geeft ons nieuwe motivatie om nog meer te bereiken.”

Living Legends of Aviation eert luchtvaarticonen

De “Living Legends of Aviation” werd in 2003 opgericht om de grootste prestaties in de luchtvaart en ruimtevaart te vieren. De Europese editie vindt jaarlijks plaats in Oostenrijk. Bekende namen zoals Sir Richard Branson en Felix Baumgartner maken deel uit van deze elitegroep.