donderdag , 19 september 2024

400ste Cessna Citation Latitude voor Simmons Foods

Textron Aviation heeft de 400ste Cessna Citation Latitude afgeleverd aan Simmons Foods, een familiebedrijf uit Siloam Springs, Arkansas. Simmons Foods, opgericht in 1949, zal het vliegtuig inzetten om de efficiëntie van hun zakenreizen te vergroten en hun bestaande vloot van drie Citation-jets verder te versterken.

Belangrijke mijlpaal voor Textron Aviation

De levering van het 400ste toestel onderstreept de superieure prestaties en het ontwerp van de Cessna Citation Latitude. Lannie O’Bannion, Senior Vice President Global Sales and Flight Operations bij Textron Aviation, verklaarde: “Deze mijlpaal bevestigt de leidende positie van de Latitude in het middensegment van business jets en benadrukt onze toewijding aan klanttevredenheid en innovatie.”

Latitude: wereldwijd een favoriet

Sinds zijn certificering in 2015 is de Cessna Citation Latitude de meest geleverde midsize zakelijke jet ter wereld. Klanten waarderen het vliegtuig om zijn betrouwbaarheid, veelzijdigheid en indrukwekkende bereik van 2.700 nautische mijlen, wat reizen tussen verre bestemmingen zoals New York en Los Angeles moeiteloos mogelijk maakt.

Toegevoegde waarde voor Simmons Foods

Todd Simmons, CEO van Simmons Foods, sprak vol lof over de voordelen van de Citation-vloot voor zijn bedrijf. “Onze Citation-jets hebben onze operationele mogelijkheden aanzienlijk verbeterd, waardoor we onze klanten, medewerkers en boeren beter van dienst kunnen zijn.” De waarden van het familiebedrijf, zoals integriteit en innovatie, worden weerspiegeld in de prestaties en betrouwbaarheid van de Latitude.

Over de Cessna Citation Latitude

De Cessna Citation Latitude biedt een combinatie van comfort, efficiëntie en prestaties die het toestel onderscheidt in zijn klasse. Met een bereik van 2.700 nautische mijlen en een ruime cabine met een vlakke vloer, biedt de Latitude een ongeëvenaarde vliegervaring. De korte startbaanlengte van 3.580 voet maakt het mogelijk om vanuit kleinere luchthavens te opereren, wat bijdraagt aan de flexibiliteit van het toestel.