zondag , 8 september 2024

Cirrus viert 10.000 SR leveringen met Limited Edition

Cirrus, de bestverkopende fabrikant van high-performance eenmotorige vliegtuigen, heeft een unieke Limited Edition SR Series vliegtuig onthuld. Dit ter gelegenheid van de 10.000e levering van de SR Series. Deze speciale editie viert het verleden, heden en de toekomst van Cirrus en eert het team dat deze mijlpaal mogelijk heeft gemaakt.

Innovatie en kwaliteit sinds 1999

Sinds de eerste levering van de SR Series in 1999 streeft Cirrus naar een luchtvaartervaring die het toppunt is van innovatie, kwaliteit en veiligheid. Deze toewijding heeft bijgedragen aan het succes en de evolutie van de SR Series in de persoonlijke luchtvaart.

Toonaangevende prestaties en veiligheid

“De SR Series heeft een monumentale prestatie bereikt met 10.000 leveringen,” zei Zean Nielsen, CEO van Cirrus. “Van het Cirrus Airframe Parachute System® (CAPS®) tot het Perspective Touch+ vluchtdek, Cirrus blijft innoveren om eigenaren te voorzien van vliegtuigen die de standaard zetten voor veiligheid, luxe en gebruiksgemak. We zijn vereerd om deze mijlpaal te vieren met ons team, partners en belanghebbenden.”

SR Series blijft marktleider

De SR Series is al 22 jaar het bestverkopende high-performance eenmotorige vliegtuig. Cirrus bereikte de mijlpaal van 10.000 vliegtuigen dankzij voortdurende innovatie en het vermogen om toonaangevende producten en diensten te leveren. In januari 2024 introduceerde Cirrus de nieuwe SR Series G7 met Perspective Touch+ van Garmin en een vernieuwd interieur. Het vluchtdek biedt uitgebreide systeemintegratie, grote breedbeeldschermen en een touchscreen-interface die de werkdruk van de piloot vermindert en het situationeel bewustzijn verbetert. Dit geavanceerde systeem sluit naadloos aan bij de hoge prestaties van elk SR Series model.

Limited Edition ontwerp

Het Limited Edition 10.000 vliegtuig heeft een matte blauw-witte verf met een ontwerp geïnspireerd door lijnen die van de voorkant naar de staart lopen. Dit ontwerp bevat een symbolisch Romeins cijfer tien en unieke details die de mijlpaal van Cirrus herdenken.