zaterdag , 7 september 2024
Vliegend Museum Seppe

Breda Airport viert 75 jarig jubileum

Op 31 augustus en 1 september viert Breda Airport haar 75-jarig bestaan met een speciale editie van de Open Dagen. Gedurende dit weekend wordt het vliegveld omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van klassieke vliegtuigen en auto’s. De festiviteiten vinden plaats van 08:00 tot 20:00 uur op zaterdag en van 09:00 tot 20:00 uur op zondag.

Old-Timer Fly-In

Klassieke vliegtuigen krijgen geen landingskosten in rekening gebracht. Voor andere deelnemende vliegtuigen geldt een landingstarief van € 10,00. Dit biedt een unieke kans om een grote variëteit aan historische vliegtuigen van dichtbij te bekijken.

Klassieke voertuigen

Naast de vliegtuigen zijn er ook tentoonstellingen van klassieke auto’s, georganiseerd in samenwerking met de Brabantse Oldtimer Vereniging Hoeven en de Oldtimer Vrienden Club Roosendaal. Dit zorgt voor een nostalgische sfeer die het jubileum extra speciaal maakt.

Extra activiteiten

De bezoekers kunnen tevens genieten van diverse andere activiteiten en stands, waaronder die van het Vliegend Museum Seppe, dat een belangrijke bijdrage levert aan het evenement. Er zijn ook cateringmogelijkheden, waaronder het Bargo Restaurant, en diverse stands met snacks en drankjes.

Geschiedenis van Breda Airport

Breda Airport, ook bekend als Vliegveld Seppe, opende zijn deuren in 1949. Het vliegveld heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in de luchtvaart en de lokale gemeenschap. Het begon als een klein vliegveld en groeide uit tot een volwaardig regionaal vliegveld met een rijke geschiedenis.

Datum: Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september
Tijd: Zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur, zondag van 09:00 tot 20:00 uur
Locatie: Breda International “Seppe” Airport, Pastoor van Breugelstraat 93, 4744 RC Bosschenhoofd

Kom en vier mee met Breda Airport en ervaar een weekend vol luchtvaartgeschiedenis en nostalgie!